Klubmesterskaber NKK 2002. Det er første rute og jeg topper ud i fin stil. på trods af sommerfugle i maven. (der var publikum...)
Særligt om sommeren er der ikke noget som klatring. Klatring som sport er for mig både udfordrene og sjovt. Det eneste der ærgrer er at man ikke kan tage billeder imens (fordi hånderne er meget optaget) og når man endelig har nogen med til at tage billeder så er det alligevel kun ryggen man kan se :-)     NB. Siden er PT lidt uddateret når jeg får mit liv igen efter specialet bliver den opdateret...

Jeg har været meget aktiv i Nørrebro klatre klub


fra 2000-2004 hvor den høje væg blev lukket og klubben reelt blev en boulderklub. Når den nye høje væg er klar i efteråret 2006 kan jeg findes der!
http://www.etstedpaanettet.dk
http://www.etstedpaanettet.dk/klatring
http://www.etstedpaanettet.dk/gaarden
http://www.etstedpaanettet.dk/ego
http://www.etstedpaanettet.dk/links
Bouldering i tyrkiet 2004. Eller "deep water soloing" som det hedder når det er uden sikringer men med vand under. Faktisk er det marmor jeg klatrer på, det er meget skarpt og hårdt for hænder og fødder (derfor de smarte badesandaler.)
Sportsklatring med Jacob. På 10m væg i Brøndby.   Det er Jacob der her har ført op og nu sidder og rigger til for at rapelle ned.
På samme væg i Brøndby. Vi er her begyndt at fjerne greb (kridtcirklerne) for at få lidt udfordring.
Jacob øver bevægelser... eller...????
http://www.etstedpaanettet.dk/klatring/klatre.mov
http://www.etstedpaanettet.dk/klatring/klatre2.mov
NB - Omkring videoerne:

Ruten er alle greb UDEN farvet kridtring omkring. Der er vist 11 greb til de 10m

Under konverteringen er afspilnings-hastigheden   øget ca. 10% - så helt så hurtigt klatrer jeg heller ikke.